VácCross: Cser Gábor beszámolója

VácCross, 2019-01-05

"Új mez, új csapattagok, cyclocross egyenlő mosoly és vidámság. A mezünk szerintem ismét Vb-s lett, marha szerencsénk van, hogy félig meddig Gesu csapat is vagyunk. Miki, Levi welcome, jól fogjuk érezni magunkat az Epronex csapatban! 
A váci teljesítményemről annyit, hogy volt idő, mikor ügyes voltam és tudtam kerékpározni, ez úgy fest az utóbbi időben elmúlt. A technikás pályákon egyszerűen nem megyek jól, szenvedek, nem tudom átmenteni a sebességet. A cross a lendületről szól, ha azt nem tudod átvinni akkor csak az energia fogy, nekem ez az átmentés nem megy mostanában. Tudom az okokat így csak edzeni kell és javítani! 
A verseny napján igazán kellemetlen idő várt minket, jég, hó és minimál sár, igazi cross körülmények. 
A rajtot rosszul kaptam el, de azért így is sikerült Levi mögött fordulni, ami a verseny végéig így is maradt, Rózsa Balázs volt az egyetlen, aki elment mellettünk amúgy az egész versenyt együtt futottuk meg. Egyikünk sem találta igazán a ritmust, nekünk ezek a lassú kanyarok nem fekszenek.
Így én a master 2. helyén, Levi pedig az Elit 4. helyen futott be.

A következő hétvégén Miskolcon lesz az országos bajnokság, ahol mind a ketten egy helyet javítunk!

A Magyar Kupa összetett sikerült megnyerni masterban, 8 versenyből ötöt nyertem és 3-szor voltam második."

A fotókért hálás köszönet Bak Ferencnek!

#epronexbssoilteam #epronex #bssoilgroup #gesubikewear #bomba#specialbikesat #porschebuda #soudal #nutridepo #primavera #acsumisura

Cser2.jpg
LeviCser1.jpg
Cser dobogón.jpg