Sajtótájékoztató a Posche Buda SKODA szalonjában

Rendkívül jól sikerült a sajtótájékoztatónk 2019. február 19-én, amit nagyban köszönhetünk a Porsche Buda SKODA szalonjának, akik ezen a napon nemcsak a helyszínt biztosították, hanem átadták csapatunknak a 2019-es szezonra azt a 2db Skoda Octavia-t, amellyel ebben az évben utazunk és kísérjük versenyzőinket, ráadásul teljes mértékben csapatunk színeire és szponzoraink logóival felmatricázva!
Az este folyamán Kiss Gergely csapatkapitány beszélt, illetve Kiss Dávid (Porsche Buda), Tóthfalussy György (Econix), Vass István (Bss Oil Group), Kusztor Péter (Utánpótlás Sportakadémia SE) elmondtak pár szót a csapattal való együttműködésükről és végül Garamszegi László (Epronex - Bss Oil Team csapatvezetője) mutatta be a csapat 2019-es versenyzői sorát.

"Az Epronex - Special Bikes magyar osztrák regionális kerékpáros csapat 2016-os év e­le­jén alakult. A csapat működéséhez szükséges feltételeket akkori szponzoraink teremtették meg: Epronex, Geberit, Ceglédi Autóház illetve a Gesubikewear, Mr-Wheel és a Pavé Bike&Cafe. Az osztrák támogatónk és névadó szponzorunk a Special-Bikes kerékpárüzlet volt. A csapat tá­mo­ga­tói és szponzori háttere némileg átalakult, A Bike Hungary névadó szponzorként került fel a csa­­pat­ru­házatra, illetve a Soudal Magyarország is jelentős támogatást nyújtott 2017-ben. Új tá­mo­gatóink a Primavera ásványvíz és a Nutridepo-SIS termékcsaládja lettek.
A csapat céljai között szerepelt a helyi regionális versenyeken való eredményes meg­je­le­nés, illetve a UCI kategorizált egy/többnapos versenyeken való sikeres részvétel. 
A kategorizált, UCI bejegyzésű versenyek sportszakmai szempontból elengedhetetlenek, mert ezek a versenyek jelentik a nemzetközi színvonal belépő szintjét, a nemzetközi elitbe ki­zá­ró­lag ezen a csatornán keresztül vezet út - természetesen ehhez szükség van a tudatos kitartó és jól meg­ter­vezett edzésmunkára, megfelelő stabil háttérre, és támogatásra. 
A csapat versenyzői összetétele változni fog a 2019-es szezonban. A csapat friss igazolásai közt a magyar válogatott keret számos tagja szerepel, többek között az olimpiai kvótafutó és korábbi olimpikon Lovassy Krisztián is csatlakozott hozzánk. Továbbra is Garamszegi László korábbi magyar bajnok lesz a csapatvezető és a fiatalok edzésmunkáját is ő fogja irányítani. László által vált lehetővé, hogy fiatal - U23-as ver­seny­zők nevelő klubjává válhassunk, mert felkészítésük teljes odafigyelést igényel. Az új csapattól sok szép eredményt várunk mind a magyar bajnokságon, mind külföldi porondon.
A korábbi névadó szponzorunk, a Bikehungary helyét a BSS OIL Group fogja betölteni, míg a Bomba ,mint egyik fő támogató állt kerékpáros projektünk mellé a 2019-as szezonra. 
A kerékpársport egyre nagyobb figyelmet kap hazánkban - mind a rendezvények, mind a hazai kerékpáros élet dinamikus fejlődésnek indult; a Tour de Hongrie-t idén már az Eurosport is közvetítette. Úgy véljük , hogy a kerékpársport globálisan is pozitív üzenettel bír, a környezettudatosság és fenttarthatóság jegyében."

#epronexbssoilteam #epronex #bssoilgroup #gesubikewear #bomba#specialbikesat #porschebuda #soudal #nutridepo #primavera #lifelike#acsumisura

NUTR9700.jpg
NUTR9701.jpg
IMG_3993.jpg
IMG_3991.jpg