Buzsáki Virág a Tihany kupa női győztese

A fiatal és tehetséges női versenyzőnk Buzsáki Virág, a Tihany kupa W Elit győztese, aki a következőképpen számol be az év első hazai országúti versenyéről:

“ Itt is vagyok, ahogy ígértem!!! 🏁

Tegnap megkezdtem a szezont Tihanyban egy országúti versenyen. 🚴‍♀️
Szép meleg, napos időnk volt végre. #rövirövid ☀️ . 25perccel a rajtom előtt értünk oda, szóval sokat nem melegítettem, full kapkodás volt az egész. 🤦‍♀️ Szerencsére a lassú rajt igazán lassú volt és hosszú, valamennyit ott is tudtam melegedni. 
Még a kocsiban megittam egy otthonról hozott kávét (elég erős), fel is ment a pulzusom rendesen. Na meg persze izgatott is voltam. Az éles rajt után nem bírtam magammal ki kellett adnom magamból a feszültséget, gondoltam meghúzom egy kicsit az első emelkedőt. 🤷‍♀️ Ez el is érte a célját, hiszen lenyugodtam és sokkal jobban tudtam utána koncentrálni. 
Nagyjából egy fél kör után már csak magammal foglalkoztam és új célt tűztem ki magamnak (régi nem is volt lol), mi szerint ÉPSÉGBEN CÉLBA ÉRNI! 😒😒
Igyekeztem intenzíven versenyezni, hiszen ezért mentem: bemelegedjek a következő megmérettetésre.
Összességében nem ment jól a verseny, mégis sikerült nyernem. 🏆
Plusz öröm, hogy kint volt apukám két öcsémmel és a feleségével. Jó volt hallani, ahogy szurkolnak, illetve szívmelengető, hogy büszkék rám. 👨‍👩‍👦‍👦❤️ “

Fotók: Bak Ferenc

Virág 2.jpg
Virág 1.jpg